پوشش دهی بستر سیال در صنایع غذایی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
پوشش دهي بسترسيال (FBC) توسط معلق كردن ذرات در جريان هواي بالارونده حاصل ميشود كه اين جريان هوا ميتواند هم به عنوان محيط حرارت دهنده و سردكننده و هم به عنوان يك حامل مومنتم استفاده شود. حفظ بستر ذرات توسط نيروي دراگ ايجاد شده به وسيلة جريان هوا انجام ميشود.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 160 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: PDF

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:901 کیلوبایت

 قیمت: 80,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • گالری تصاویر :
    پوشش دهی بستر سیال در صنایع غذایی